Pagina's

zaterdag 9 juni 2012

Lasagne

Zoals beloofd : lasagne

Ingrediƫnten :
- lasagne bladen
- 1 pot Grand'Italia Sugocasa Erbe
- Bechamel saus
- geraspte kaas
- 300gr gehakt ( naar keuze)
- olijfolie
- 2 uien
- 1 teentje look
- zout en peper

Breiding :

- oven verwarmen op 180°
- Rul het gehakt in de pan en bak daarna de gesnipperde uien en knoflook 5 minuten mee.  Ik heb maar 1 ui genomen, en 4 tenen look.  Tja, look is goed voor hart en bloedvaten:-)
- daarna de Sugocasa ( tomatensaus) erbij schenken en verwarmen.
- vet de ovenschaal in met een beetje olijfolie.  Verdeel enkele lepels bechamelsaus over de bodem en leg hierop een laagje lasagnebladen. Verdeel hierover enkele lepels tomaten-gehakt saus en bechamel saus. Dan weer de bladen, gehakt-tomatensaus en bechamelsaus, enz
- Bedek de laaste laag bladen met een dikke laag bechamelsaus en strooi hierover wat kaas.
- Schuif de schotel in de oven, bak 30 min op 180°.  


Heel lekker met een stukje frans brood en een glaasje witte wijn!

1 opmerking:

Unknown zei

Ik zou dan rood drinken ;-)